Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, după victoria cu Radwanska: „A fost meciul perfect pentru mine”

Simona Halep, după victoria cu Radwanska: „A fost meciul perfect pentru mine”

Simona Halep, după victoria cu Radwanska: „A fost meciul perfect pentru mine”
Sursa foto: Foto: Twitter/WTA
de M.T.    |    25 Oct 2014   •   15:38

Meciul câştigat în semifinalele Turneului Campioanelor în faţa polonezei Agnieszka Radwanska a fost „perfect”, crede Simona Halep.

„Sunt foarte bucuroasă că sunt în finală. Nu mă aşteptam, dar am încercat în fiecare zi să îmi fac treaba, să muncesc şi să joc cel mai bun tenis al meu. A fost meciul perfect pentru mine”, a declarat Halep, după ce a devenit prima româncă finalistă la Turneul Campioanelor.

În semifinalele de la Singapore, a patra jucătoare a lumii, care va urca pe podiumul mondial indiferent de rezultatul finalei, a învins-o într-o manieră impresionantă pe Radwanska, locul 6 WTA, scor 6-2, 6-2.

„Aga este o jucătoare mare şi vreau să o felicit pentru semifinală. Ştiam că trebuie să alerg mult, ştiam că şi ea aleargă foarte mult. Am vrut să joc rapid, să termin punctele cât mai repede, din interiorul terenului. Serviciul m-a ajutat şi totul a mers bine pentru mine astăzi”, a spus Simona Halep.

În ultimul act, românca o va reîntâlni pe Serena Williams, liderul mondial, pe care a învins-o categoric în grupe.

„Mâine este o zi nouă, un meci nou. O să vedem ce se va întâmpla, eu sunt pregătită pentru orice. Ştiu că Serena va fi mai concentrată mâine”, a afirmat Halep.

Serena Williams s-a calificat în finală după o victorie în trei seturi cu daneza Caroline Wozniacki şi a găsit puterea de a glumi înaintea revanşei cu Simona Halep, în faţa căreia a suferit cea mai clară înfrângere din ultimii 16 ani, scor 0-6, 2-6.

„Sunt nerăbdătoare. Obiectivul meu este să câştig trei game-uri. Acesta e primul ţel. Sper să îmi câştig serviciul, ar fi foarte bine pentru mine, dar cel mai mult sper să reuşesc un break. Încep cu obiective mici”, a spus americanca.

Williams a lăudat din nou jocul foarte bun al Simonei Halep la Singapore.

„A jucat foarte, foarte bine. Chiar şi ea a spus că a jucat foarte bine. Eu voi încerca să fac tot ce pot mai bine şi vom vedea ce se va întâmpla”, a precizat câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Turneului Campioanelor.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close