Antena 3 CNN Sport Tenis SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep, înainte de marea finală de la Roland Garros: „Sunt mai bună şi mai puternică din punct de vedere fizic”

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep, înainte de marea finală de la Roland Garros: „Sunt mai bună şi mai puternică din punct de vedere fizic”

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep, înainte de marea finală de la Roland Garros: „Sunt mai bună şi mai puternică din punct de vedere fizic”
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
09 Iun 2017   •   09:41

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep spune înaintea finalei ediţiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sâmbătă, că este o jucătoare mult mai puternică din toate punctele de vedere decât atunci când a pierdut în ultimul act la Roland Garros, în 2014, în faţa Mariei Şarapova, scrie news.ro.

"Jocul meu este mai puternic şi diferit, gândesc mai mult şi joc mai inteligent, sunt mai bună şi mai puternică din punct de vedere fizic, am o atitudine mai bună. Cred că sunt o jucătoare mai diferită şi mult mai puternică decât în 2014. Alerg mai mult, nu obosesc, am lucrat mult în anii aceştia şi bineînţeles că şi experienţa contează", a declarat ea, la conferinţa de presă, după meciul cu Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Halep spune că nu se va sfătui înaintea finalei cu Virginia Ruzici, impresarul ei, prima jucătoare română câştigătoare la Roland Garros, în 1978. Sportiva de 25 de ani afirmă că ştie cum să gestioneze presiunea şi nu are nevoie de sfaturi în acest sens.

 

 

×
Subiecte în articol: Roland Garros Simona Halep
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close