Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, prima reacție după înfrângerea de la Roma

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea de la Roma

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea de la Roma
21 Mai 2017   •   17:33

Simona Halep a pierdut finala turneului WTA de la Roma, contra Elinei Svitolina (11 WTA), în trei seturi, 6-4/5-7/1-6 și ratat ocazia de a reveni pe locul al treilea mondial.
După un un start de set foarte bun reușit de Simona, în care a controlat în întregime jocul, românca a suferit o entorsă pe finalul primului set, iar Svitolina a profitat și a revenit în meci, scrie GSP.ro.

Dacă setul al doilea a fost în continuare echilibrat, problemele fizice s-au resimțit tot mai mult în jocul Simonei. Halep a cerut intervenția terapeutului pentru a-i fi bandajată glezna, dar a pierdut în cele din urmă setul secund cu 5-7.

Setul decisiv a fost unul fără istoric, Halep câștigând un singur game, pe final, iar Svitolina câștigă al 8-lea trofeu din carieră. În semifinale, ucraineanca a profitat de abandonul lui Garbine Muguruza. Spanioloaica a decis să nu mai joace la scorul de 4-1 pentru Svitolina din cauza unor probleme medicale.

"În primul rând, a fost o finală minunată. Vreau să le mulțumesc suporterilor români care au venit aici să mă încurajeze. Este prima mea finală aici la Roma, dar sper că voi mai avea șansa de a juca aici și de a câștiga trofeul", a spus Simona Halep, la finalul meciului cu Svitolina.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close