Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor

Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor

Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor
de O.P.    |    22 Oct 2014   •   12:01

UPDATE: Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu 6-0 în primul set la Turneul Campioanelor, ca apoi să câştige şi setul secund cu 6-2.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, care este condusă după primul set de Simona Halep cu scorul de 6-0, nu a mai pierdut un set fără să câştige vreun ghem din mai 2013, de la turneul de la Madrid.

În sferturile de finală ale turneului de la Madrid, Serena Williams a învins-o, cu scorul de 6-3, 0-6, 7-5, pe Anabel Medina Garrigues (Spania).

Jucătoarea americană a câştigat acel turneu de la Madrid.

Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Serena Williams în carieră.

-----------------------------

Meci extrem de important, dar şi dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva româncă o întâlneşte în grupele competiţiei, de la ora 11, ora României, pe liderul WTA Serena Williams.

Simona Halep nu a reuşit niciodată, în cele trei meciuri de până acum, să o învingă pe Williams. Românca speră însă că forma excelentă pe care a arătat-o la duelul cu Bouchard să continue şi în meciul cu Serena Williams.

Americanca este deţinătoarea trofeului Campioanelor şi are 63 de titluri în carieră, dintre care 8 în acest sezon.

Halep şi Serena nu s-au întâlnit în 2014, iar românca a cîştigat un singur set în faţa americancei în cele 3 dueluri precedente.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close