Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep va juca împotriva Serenei Williams. Vezi aici când este programat meciul

Simona Halep va juca împotriva Serenei Williams. Vezi aici când este programat meciul

Simona Halep va juca împotriva Serenei Williams. Vezi aici când este programat meciul
de S.T.    |    20 Mar 2015   •   09:33
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua împotriva liderului mondial, sportiva americană Serena Williams, sâmbătă dimineaţă, nu înainte de ora 05.00, în semifinalele turneului de la Indian Wells, informează site-ul oficial al competiţiei.
Meciul este programat pe terenul principal, nu înainte de ora locală 20.00 vineri (05.00 sâmbătă ora României), fiind ultima confruntare a zilei.

Halep şi Williams vor juca pe terenul principal după disputarea a două meciuri de simplu masculin (Tomas Berdych - Roger Federer, Milos Raonic - Rafael Nadal), a unui meci de dublu masculin (Vasek Pospisil/Jack Sock - Marcin Matkovski/Nenad Zimonzici) şi a celeilalte semifinale la simplu feminin (Jelena Jankovici - Sabine Lisicki).

Pentru Simona Halep, semifinala cu Serena Williams este a treia la un turneu de categorie Premier Mandatory, după cele de anul trecut tot de la Indian Wells şi de la Madrid.

Halep şi Williams s-au întâlnit ultima dată, în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Serena Williams
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close