Antena 3 CNN Externe Crimă între români în Danemarca. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit înjunghiat

Crimă între români în Danemarca. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit înjunghiat

Crimă între români în Danemarca. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit înjunghiat
Sursa foto: romania
02 Apr 2010   •   21:02

Românii se omoară între ei în Danemarca. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit fără suflare, în garajul unei case părăsite. Fusese înjunghiat. Cei doi suspecţi sunt tot români. O femeie de 28 de ani şi iubitul acesteia care locuiau în aceeaşi casă. Acum poliţiştii danezi încearcă să refacă povestea unei crime cu multe semne de întrebare.
Bărbatul zăcea înjunghiat în garajul din spatele casei. Primise mai multe lovituri de cuţit. Aşa l-au găsit poliţiştii, joi dimineaţă.

Poliltia daneza a primit două telefoane la 112 în care anonimi anunţau că în casa din Skovvej 2 există un cadavru. Ambele telefoane au fost primite de la romani care vorbeau o engleza stricata.

Era o adresă cunoscută poliţiştilor. O casă părăsită de ceva vreme, într-un cartier central din oraşul Aalborg, unde mai fuseseră scandaluri.

?Acolo au locuit nişte români pe timpul iernii, dar nu pot sune prea multe despre ei. Nu îi cunoaştem şi nu vorbim cu ei pentru că nu ne ştim?, spune un martor.

Ieri, o femeia de 28 de ani s-a predat poliţiei. Le-a spus că locuia în aceeaşi casă cu victima şi că a fost martoră la crimă. Iar criminalul ar fi chiar iubitul ei.

Femeia este acuzată de crimă şi complicitate la crimă, dar ea se declară nevinovată.

Femeia a fost adusă, vineri, în faţa judecătorilor de la tribunalul din Hjorring. Poliţiştii cer mandat de arestare preventivă. Între timp, l-au dat şi pe bărbat în urmărire internaţională şi consemn la graniţe.

Poliţia caută acum o maşină neagră cu numere de Austria, care până acum era în faţa casei părăsite. E posibil ca barbatul, tot român, să fi fugit cu această maşină, si sa incerce sa scape spre Germania

Identitatea românilor nu a fost dată încă publicităţii. Poliţiştii încearcă mai întâi să găsească rudele victimei.



Observator

×
Subiecte în articol: injunghiat romani Danemarca
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close