Antena 3 CNN Externe Jurnalistul Ray Gosling a mărturisit că şi-a eutanasiat fostul iubit, bolnav de SIDA (VIDEO)

Jurnalistul Ray Gosling a mărturisit că şi-a eutanasiat fostul iubit, bolnav de SIDA (VIDEO)

Jurnalistul Ray Gosling a mărturisit că şi-a eutanasiat fostul iubit, bolnav de SIDA (VIDEO)
16 Feb 2010   •   10:20

Dezvăluire cutremurătoare a unui veteran al televiziunii britanice. Reporterul şi realizatorul Ray Gosling a mărturisit că şi-a eutanasiat fostul iubit, cu acordul acestuia. Bărbatul era bolnav de SIDA în stadiu terminal şi nu mai avea nicio şansă să fie salvat.

Autor a sute de documentare, unele distinse cu premii, Ray Gosling, în vârstă de 70 de ani, şi-a dezvăluit înfiorătorul secret într-un nou film, pe tema bătrâneţii şi a morţii.

"Am ucis, odată, pe cineva... Nu în această regiune, East Midlands, dar nici prea departe de aici. Era un băiat tânăr, fusese iubitul meu şi avea SIDA", povesteşte reporterul.

Bărbatul, internat în spital, îl rugase să-i pună capăt vieţii dacă suferinţele i s-ar fi agravat fără speranţe de supravieţuire. Când medicul i-a spus că nu mai poate face nimic, Gosling l-a rugat să iasă şi l-a sufocat pe bolnav cu o pernă.

"Medicul s-a întors şi i-am spus: S-a stins. Nu s-a mai vorbit niciodată despre aceasta", explică Gosling.

Realizatorul nu a dat alte amănunte despre decedat. El a spus doar că unele din rudele acestuia ştiau adevărul, dar altele nu. Gosling nu regretă ceea ce a fost nevoit să facă, dar nu doreşte nimănui să ajungă în aceeaşi situaţie.

"- Aveţi vreun regret?

- Absolut deloc. Când vezi atâta durere... sper să nu ţi se întâmple şi ţie. Sper să nu se întâmple nimănui. Dar eu am fost acolo, am văzut... este groaznic. Te distruge... te spulberă", mai spune reporterul.

Sinuciderea asistată este un delict în Marea Britanie, iar Gosling este conştient că dezvăluirea l-ar putea aduce în faţa justiţiei. Este totuşi mulţumit că şi-a eliberat sufletul de povară.




Antena 3


×
Subiecte în articol: dezvaluire reporter ucis SIDA
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close