Antena 3 CNN Externe Violenţe de stradă în Londra din cauza reducerilor de Paşte (VIDEO)

Violenţe de stradă în Londra din cauza reducerilor de Paşte (VIDEO)

Violenţe de stradă în Londra din cauza reducerilor de Paşte (VIDEO)
Sursa foto: lupte
04 Apr 2010   •   17:09

Atraşi de preţurile mici pe care le-a promis un lanţ de magazine londonez, zeci de oameni au luat cu asalt intrarea, înainte de a se deschide. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a linişti spiritele încinse de febra cumpărăturilor. Zece dintre reprezentanţii legii detaşaţi la faţa locului au fost răniţi în timpul luptelor ce s-au iscat, iar trei oameni au fost arestaţi pentru comportament necorespunzător în public. Autorităţile spun că nu au mai văzut niciodată aşa ceva.

Lanţul de magazine a introdus reduceri uriaşe pentru produsele comercializate în toată Europa şi America, dar a fost pentru prima dată când făceau acest lucru în Marea Britanie.

Vestea s-a răspândit, în special pe Facebook, dar, în cele din urmă, managerii lanţului de magazine s-au văzut forţaţi să pună capăt campaniei de reduceri dând vina pe comportamentul violent al clienţilor.

Totuşi, după ce s-au asigurat că securitatea şi ordinea sunt asigurate, şefii lanţului de magazine au reintrodus reducerile substanţiale de Paşte.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: reduceri violente magazin lant politisti lupte
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close