Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, "somat" de Boc să defileze gol şi cu pene pe fund. Se vor respecta, oare, promisiunile? (VIDEO)

Mircea Badea, "somat" de Boc să defileze gol şi cu pene pe fund. Se vor respecta, oare, promisiunile? (VIDEO)

Mircea Badea, "somat" de Boc să defileze gol şi cu pene pe fund. Se vor respecta, oare, promisiunile? (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
26 Mar 2009   •   09:54
Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, ar putea să dezvăluie în curând mai mult decât opiniile sale. Mai exact, nişte pene. Însă nu unele oarecare, ci de păun. Şi nu oricum, ci ataşate de... fund. Cel puţin asta speră premierul României, Emil Boc.

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sinteza Zilei, unde Mircea Badea se afla în calitate de invitat, primul-ministru Emil Boc i-a atras atenţia acestuia că, potrivit unei promisiuni făcute anterior, Badea ar putea fi nevoit să defileze gol, prin Piaţa Victoriei, cu pene ataşate de anumite părţi ale corpului. Cu o singură condiţie, însă: să se construiască autostrăzi până la sfârşitul anului.

?Domnule Mircea Badea, vedeţi că aveţi de pus nişte pene pe fund, aşa cum aţi declarat în emisiune dacă facem autostrăzi. În Piaţa Victoriei, să vă puneţi pene de păun şi vă plimbaţi în fundul gol. Să nu uitaţi!?, l-a atenţionat Boc pe Mircea Badea.

Surprins de abordare, realizatorul emisiunii-pamflet i-a replicat premierului că este pregătit să se ţină de promisiune, dar că aşteaptă mai întâi "dovada".

Emil Boc se declară ferm convins că, până la finalul anului, Guvernul pe care îl conduce va face "ceva kilometri de autostradă", aşa cum a promis.

Astfel, cu nouă luni înainte de Revelion, se naşte fireasca întrebare: Va defila sau nu Mircea Badea, gol, cu pene pe fund, prin Piaţa Victoriei?

Răspunsul la această întrebare îl puteţi posta, sub forma unui comentariu, pe site-ul Antena3.ro.




Ulterior, Mircea Badea a anunţat, în cadrul emisiunii sale, că este gata să onoreze promisiunea făcută, dacă asta împiedică Guvernul să finalizeze autostrăzile.

"Cetăţeni ai României, dacă ăsta este preţul pe care trebuie să-l plătesc ca să avem câţiva kilometri de autostradă, sunt gata!", a declarat, amuzat, Mircea Badea.



Iată de la ce a pornit totul. În urmă cu mai bine de o lună, după ce liderul de la Victoria a promis că până în luna decembrie o să avem 42 de kilometri din Autostrada Transilvania gata, Badea a replicat: ?Dacă o să avem noi autostrăzi în România, eu o să-mi lipsesc nişte pene de cocoş de fund şi umblu în curu? gol prin Piaţa Victoriei?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Emil Boc premier autostrazi
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close