Antena 3 CNN High Tech Compania Apple, acţionată în instanţă după ce un iPod Touch a explodat în pantalonii unui băiat

Compania Apple, acţionată în instanţă după ce un iPod Touch a explodat în pantalonii unui băiat

Compania Apple, acţionată în instanţă după ce un iPod Touch a explodat în pantalonii unui băiat
Sursa foto: apple ipod touch
16 Mar 2009   •   12:38

Compania Apple a fost chemată în instanţă, în SUA, de către mama unui băiat de 15 ani, după ce un iPod Touch de 16 GB a exlpodat în buzunarul pantalonilor fiului său şi i-a ars piciorul. Potrivit news.cnet.com, tânărul se afla la şcoală şi ?a auzit un sunet puternic imediat după aceasta simţind că piciorul său a fost ars?, se arată în reclamaţie.

Băiatul ?şi-a dat seama că iTouch-ul său a explodat şi a luat foc în buzunarul pantalonilor săi. Reclamantul A.V. A fugit la baie şi şi-a scos pantalonii care ardeau cu ajutorul unui prieten. iTouch-ul Apple a ars buzunarele pantalonilor reclamantului A.V. ajungând la lenjeria intimă din Nylon/Spandex, şi i-a ars piciorul?, se mai arată în plângerea mamei adolescentului.

În urma exploziei reclamantul a suferit arsuri de gradul doi şi cere daune în valoare de 225.000 de dolari. Potrivit unui reprezentant Apple, compania nu doreşte să comenteze incidentul.

Explozia dispozitivelor mobile care se soldează cu astfel de răni nu sunt ceva nou. Vinovate sunt, de cele mai multe ori, bateriile care sunt înlocuite, în cazul telefoanelor mobile, cu unele mai ieftine de către posesorul aparatului. Totuşi, bateria de la iPod Touch nu poate fi înlocuită de utilizator.

Reclamaţia depusă de mama adolescentului (pdf)

Pentru cele mai mici preţuri la produse IT&C, electronice şi electrocasnice accesaţi www.totulredus.ro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close