Antena 3 CNN Timp liber Film Jude Law, cel mai sexy tătic din filme

Jude Law, cel mai sexy tătic din filme

Jude Law, cel mai sexy tătic din filme
20 Iun 2010   •   19:38



Actorul britanic Jude Law, care are patru copii biologici în viaţa reală, s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy tătici din filme, pentru rolul său din lungmetrajul "Vacanţa", potrivit rezultatelor unui sondaj online, potrivit contactmusic.com.
Actorul britanic, care are patru copii biologici şi unul vitreg în viaţa reală, s-a situat pe primul loc în topul realizat de site-ul LoveFilm.com, pentru rolul Graham Simpkins, un tată care îşi creşte singur cele două fetiţe, din comedia romantică "Vacanţa".
Will Smith s-a situat pe locul al doilea în top, pentru rolul său din drama "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness", în care a jucat alături de fiul său din viaţa reală Jaden Smith.
În mod bizar, pe poziţia a treia în top s-a situat Darth Vader, personajul negativ din franciza "Războiul stelelor", tatăl lui Luke Skywalker, în timp ce George Clooney, care în viaţa reală nu are copii, s-a situat pe locul al patrulea, cu rolul din "Ce zi minunată!/ One Fine Day".
Helen Cowley, editorul LoveFilm, a declarat: "Deşi are o reputaţie de fustangiu, Jude Law s-a dovedit a fi un tată bun atât pe marele ecran, cât şi în viaţa reală şi face pulsul să crească fiind cel mai sexy tătic din filme". "Am fost puţin uimiţi să vedem membrii LoveFilm votându-l pe Darth pe o poziţie atât de înaltă, dar în mod clar partea întunecată e în avantajul lui", a mai spus aceasta.
Pe poziţia a cincea s-a situat irlandezul Liam Neeson, pentru rolul Bryan Mills din "Teroare în Paris" (2008), acesta fiind urmat de Gregory Peck, cu personajul său, Atticus Finch, din "Să ucizi o pasăre cântătoare" (1962), cel mai vechi film din top.
Sean Connery ocupă poziţia a şaptea, cu rolul tatălui lui Indiana Jones (Harrison Ford), din "Indiana Jones şi Ultima Cruciadă", iar pe poziţia a opta s-a situat Bruce Willis, cu rolul din "Armageddon - Sfârşitul lumii?".
Topul zece al celor mai sexy tătici pe marele ecran este completat de Bob "Mr Incredible" Parr din lungmetrajul animat "Incredibilii/ The Incredibles" (2004) şi de Patrick Dempsey, cu rolul din "Magie în New York/ Enchanted".

Antena3.ro

Foto: fanpop.com

×
Subiecte în articol: actor filme sexy copii
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close