Antena 3 CNN Show Showbiz Actorii din Seinfeld vor juca într-un nou serial de comedie

Actorii din Seinfeld vor juca într-un nou serial de comedie

Actorii din Seinfeld vor juca într-un nou serial de comedie
Sursa foto: Seinfeld
06 Mar 2009   •   14:46

Veste bună pentru fanii Seinfeld. Actorii care au jucat în celebra producţie se reunesc, la 11 ani după încheierea filmărilor, pentru un alt serial de comedie. Acesta urmează să fie difuzat din toamna anului 2009 de postul HBO, anunţă Variety.com.

Potrivit reprezentanţilor postului HBO, Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander şi Michael Richards vor apărea în câteva episoade din serialul "Curb Your Enthusiasm". În serial va juca şi Larry David, unul dintre producătorii serialului "Seinfeld".

Deocamdată, nu se cunosc informaţii despre intriga şi distribuţia noului serial. Însă, reprezentanţii postului se aşteaptă ca producţia să fie bine primită de simpatizanţii seriei "Seinfeld".

"Seinfeld" este un cunoscut sitcom american, produs de Larry David şi Jerry Seinfeld, interpretul rolului principal. Serialul a avut un succes imens şi în România.

În urmă cu puţin timp Jerry Seinfeld a anunţat că va lansa şi primul său reality show, intitulat "The Marriage Ref " în care cuplurile cu probleme matrimoniale vor fi consiliate de celebrităţi. Emisiunea va fi difuzată de NBC.





Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close