Antena 3 CNN Externe Studiu: Femeile cu defecte fizice sunt mai puţin expuse bolilor

Studiu: Femeile cu defecte fizice sunt mai puţin expuse bolilor

Studiu: Femeile cu defecte fizice sunt mai puţin expuse bolilor
Sursa foto: femeie
04 Iun 2010   •   14:02

Ai nasul mare, sânii mici, şoldurile prea late? Nu-ţi prea place ce vezi în oglindă? Atunci te poţi considera norocoasă. Un studiu recent a scos la iveală faptul că femeile cu imperfecţiuni fizice sunt mai ferite de boli decât cele cu o siluetă de invidiat.

Potrivit cercetătorilor, femeile cu sânii mari se confruntă cu dureri ale spatelui sau chiar cu deformări ale coloanei, în timp ce reprezentantele sexului frumos mai puţin înzestrate din acest punct de vedere nu au astfel de probleme.

De asemenea, persoanele cu nas proeminent inhalează de două ori mai puţine substanţe poluante, arată oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Iowa. Nici femeile care au aluniţe (supranumite şi semne ale frumuseţii) nu sunt foarte norocoase, având în vedere că riscul de dezvoltare a cancerului de piele este mult mai mare în cazul lor.

Cercetătorii au veşti bune, însă, pentru femeile cu fundul mare. Aceştia susţin că persoanele care au tendinţa de a se îngrăşa în zona posterioară, şi nu în zona taliei, au şanse mai mici să facă diabet. În ceea ce le priveşte pe femeile cu glezne groase, acestea se bucură de o mobilitate sporită,spun medicii citaţi de Daily Mail.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: studiu femei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close