Antena 3 CNN Externe Ofertă de Ziua Îndrăgostiţilor: Un milion de dolari pentru o săptămână la Palatul Abu Dhabi

Ofertă de Ziua Îndrăgostiţilor: Un milion de dolari pentru o săptămână la Palatul Abu Dhabi

Ofertă de Ziua Îndrăgostiţilor: Un milion de dolari pentru o săptămână la Palatul Abu Dhabi
11 Feb 2010   •   19:56

Dragostea nu are preţ, însă cei care îşi permit pot cheltui un milion de dolari pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor. Cel puţin aceasta este oferta la Palatul Abu Dhabi din Emirate, care s-a autoproclamat hotel de şapte stele: un milion de dolari pentru un sejur de o săptămână petrecută de un cuplu în acest loc, relatează AFP.

Poate fi o cascadorie publicitară în timpuri de criză financiară, sau o ofertă destinată milionarilor care caută luxul, opiniile diferă în acest sens.

?Este timpul să-i arăţi persoanei iubite cât de mult o iubeşti?, se arată în comunicatul de presă al hotelului, care promite să îndeplinească orice dorinţă a îndrăgostiţilor.

Fiecare cuplu va avea la dispoziţie un valet, limuzină de lux cu şofer, mini-voiaj în Golf, cu cină la lumina lumânărilor, zbor cu elicopterul deasupra deşertului, meciuri de golf, călărie, cursă cu cămile sau chiar un parfum special creat pentru oaspeţi.

Cuplul va avea de asemenea la dispoziţie un avion particular pentru călătorii scurte în ţările învecinate. Deja un milionar rus s-a arătat interesat de oferta hotelului, şi, potrivit publicaţiei The Gulf Daily News, deja ar fi achitat suma de un milion de dolari pentru oferta specială.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Abu Dhabi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close