Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, detalii "picante" din viaţa de tătic: Copilul s-a prins cine este veriga slabă în familie: eu

Mircea Badea, detalii "picante" din viaţa de tătic: Copilul s-a prins cine este veriga slabă în familie: eu

Mircea Badea, detalii "picante" din viaţa de tătic: Copilul s-a prins cine este veriga slabă în familie: eu
18 Sep 2014   •   23:49

O revenire spectaculoasă după sarcină trebuie să înceapă încă din prima zi în care afli că eşti însărcinată, a declarat Carmen Brumă, la "Sinteza Zilei", unde a vorbit despre cartea pe care tocmai a lansat-o, „Jurnal de gravidă. Cum să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos”.

Mircea Badea a intrat în dialog cu Carmen Brumă şi Mihai Gâdea, unde au vorbit despre perioada de sarcină, dar şi cum s-a schimbat viaţa celor doi după venirea pe lume a primului copil al cuplului.

"Dă-mi voie să încep cu o întrebare urgentă, stringentă: unde este copilul nostru?", a început Mircea Badea, în stilul caracteristic, dialogul cu cei doi.

"Noi avem versiuni diferite asupra a orice. Asta cu micul dejun cu seminţe de cânepă decorticate, bine, eu habar nu am ce îmi pune ea mie în mâncare şi nici nu prea mă interesează", a povestit realizatorul emisiunii "În gura presei", detalii "picante" din viaţa lor de cuplu.

Mircea Badea a vorbit şi despre modul în care cei doi îl alintă pe cel mic: "Ea îi spune Ţichi sau Corcodel, eu îi spun Purţuc. Ea în mod special a evitat acest apelativ, pentru că era al meu".

"Atenţie cum este cu copilul. Este foarte deştept. El s-a prins cine este veriga slabă în familie: eu. Ca atare, numai este speriat când mă vede, din contră, acum este fericit. Când mă vede începe şi dă cu palmele şi cu picioarele în pat, ştie că eu îl iau în braţe", a mai povestit acesta.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă se uită cu cel mic la Antena 3 şi cum comentează acesta subiectele, Mircea Badea a răspuns: "Când am dat pe Antena 3, primul lucru pe care copilul l-a zis a fost: jos Băsescu!".

Mircea Badea a devenit un tătic în adevăratul sens al cuvântului: "Ştiu să schimb copilul, să îl spăl.Dar s-a întâmplat să îi pun invers chiloţii ăia de copil".

×
Subiecte în articol: copil detalii
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close