Antena 3 CNN Actualitate 30 de focuri de armă trase după un șofer teribilist. Urmărire ca în filme pe un mare bulevard

30 de focuri de armă trase după un șofer teribilist. Urmărire ca în filme pe un mare bulevard

Urmărire ca în filme pentru prinderea unui șofer teribilist care a refuzat să se legitimeze. 30 de focuri de armă au fost trase de 6 echipaje de Poliție. Tânărul de 33 de ani a fugit cu mașina și ar fi lovit intenționat autospeciala Poliției, rănind și un agent. Aventura șoferului s-a terminat într-un stâlp.

30 de focuri de armă trase după un șofer teribilist. Urmărire ca în filme pe un mare bulevard
de Laura Dinu    |    07 Sep 2020   •   08:08

Urmărirea a avut loc în jurul orei 03.00 dimineața. Polițiștilor le-a atras atenția o mașină care era oprită pe un bulevard din Iași, care avea motorul pornit și luminile de avarie în funcțiune.

Oamenii legii s-au apropiat de autoturism și au vrut să îl legitimeze pe șofer, însă acesta a plecat în trombă. Așa că polițiștii l-au urmărit pe o distanță de 7 km. 

30 de focuri trase după șoferul teribilist

Pentru că nu a oprit la semnalele lor, oamenii legii au tras 30 de focuri de armă înspre mașină. 

Într-un final, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcool-test iar rezultatul a fost 0. Polițiștii așteaptă acum și rezultatul testului pentru dopaj. 

În timpul urmăririi pe străzile din Iași, individul a fost rănit ușor de un glonț tras asupra sa iar o ambulanță l-a transportat de urgență la spital. 

Acesta prezenta mai multe contuzii și plăgi. O contuzie de umăr drept, o plagă posibil împușcată la nivelul umărului stâng fără retenție de corp străin, mai multe contuzii faciale și un traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conștiență”, a declarat un cadru medical de pe ambulanță. 

Psihiatrii nu exclud ca șoferul să fi fugit de polițiști de teamă. Acesta nu are antecedente penale. 

×
Subiecte în articol: sofer Iași focuri de arma
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close