Antena 3 Actualitate A ameninţat că se aruncă de pe un stâlp de înaltă tensiune, de supărare că l-a părăsit iubita

A ameninţat că se aruncă de pe un stâlp de înaltă tensiune, de supărare că l-a părăsit iubita

04 Mar 2011   •   12:24
A ameninţat că se aruncă de pe un stâlp de înaltă tensiune, de supărare că l-a părăsit iubita Foto: toxictortlitigationblog.com

Scandal într-o localitate din Ialomiţa. Supărat că a fost părăsit de iubită şi copil, un bărbat s-a căţărat pe un stâlp de înaltă tensiune. El a ameninţat că se sinucide dacă cei doi nu se întorc acasă. Într-un final, femeia l-a convins să coboare de pe stâlp.

Deşi este infirm şi se deplasează doar cu ajutorul cârjelor, bărbatul s-a căţărat câţiva metri pe stâlpul de înaltă tensiune. El era hotărât să se arunce de acolo dacă soţia nu s-ar fi împacat cu el.

La sfatul poliţiştilor, femeia s-a dus acasă. Abia atunci a coborât şi bărbatul de pe stâlp. Când a ajuns jos, bărbatul a fost luat imediat într-o ambulanţă, pentru un control.

Bărbatul fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia. Cel mai probabil, el va fi amendat pentru tulburarea liniştii publice.

 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close