Antena 3 CNN Actualitate A câștigat premiul cel mare la loterie, dar a cheltuit aproape toți banii pe haine, distracție și femei. O singură decizie i-a schimbat întreaga viață

A câștigat premiul cel mare la loterie, dar a cheltuit aproape toți banii pe haine, distracție și femei. O singură decizie i-a schimbat întreaga viață

A câștigat premiul cel mare la loterie, dar a cheltuit aproape toți banii pe haine, distracție și femei. O singură decizie i-a schimbat întreaga viață
Sursa foto: Foto: Matt Myles/facebook
15 Aug 2016   •   14:46

Un câștigător al potului cel mare de la loterie și-a tocat banii pe petreceri, femei și haine scumpe, fiind la un pas să rămână lefter în mai puțin de doi ani de la fericitul eveniment.

Matt Myles, în vârstă de 29 de ani, a cheltuit o jumătate de milion de lire în doar 18 luni de la câștigarea banilor, scrie Mirror.

Însoțit de o gașcă de prieteni, tânărul a dus o viață de huzur cheltuind banii pe vacanțe în țări exotice, haine de firmă, băuturi scumpe și femei frumoase.

Îngrijorată că totul s-ar putea sfârși extrem de dramatic pentru fiul ei, mama lui Matt l-a sfătuit să investească o parte din banii rămași, până la un milion de lire.

Pentru că i-a ascultat sfatul și a investit banii rămași, Matt Myles trăiește acum viața la care nici nu îndrăznea să viseze. Și-a triplat averea și continuă să ducă o viață lipsită de griji alături de prietenii lui.

"Sunt hotărât să mă bucur în fiecare moment de banii pe care îi am, atâta timp cât sunt încă tânăr, dar nu voi mai cheltui niciodată la fel de mult precum am făcut-o la început”, a spus Matt.

 

 

 

×
Subiecte în articol: loterie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close