Antena 3 CNN Actualitate A început Festivalul Ambasadelor. Peste 30 de țări participă la eveniment

A început Festivalul Ambasadelor. Peste 30 de țări participă la eveniment

A început Festivalul Ambasadelor. Peste 30 de țări participă la eveniment
03 Sep 2016   •   10:06

Dacă nu reuşim să ajungem în multe din ţările interesante ale lumii, putem măcar să le descoperim cultura, frumuseţea şi de ce nu, gustul, prin minunile culinare specifice. Şi o putem face, aici, în Bucureşti. A început Festivalul Ambasadelor. Peste 30 de ţări şi misiuni diplomatice ne arată secretele lor, la standurile deschise la Romexpo, iar accesul este gratuit.

Emiratele Arabe Unite, Cuba, Peru, India, Maroc şi Turkmenistan sunt doar câteva dintre cele 35 de ţări, ale căror reprezentanţi vă invită, până duminică, să le descoperiţi secretele. O călătorie în jurul lumii prin culturile lor, ateliere interactive şi multe degustări culinare.

În plus, Ambasada Spaniei vă invită, de marţi, la un festival al Filmului spaniol la Institutul Cervantes. Rusia are un atelier de creaţie pentru copii, unde cei mici vor învăţa să picteze o păpuşă Matrioska. La standul Africii de Sud, ne povesteşte despre frumuseţea ţării sale, chiar ambasadorul.

Peste 50 de artişti vor face spectacol pe scena de la Romexpo. Prima care a deschis ediţia a fost Bianca Lixandru. La doar 14 ani, Bianca Lixandru are zeci de premii şi trofee câştigate şi este susţinută de Fundaţia "Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României".

Festivalul Ambasadelor este organizat de Asociaţia Escu alături de Ministerul Afacerilor Externe, în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close