Antena 3 CNN Actualitate A început să ningă la munte: În Parâng, stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri

A început să ningă la munte: În Parâng, stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri

A început să ningă la munte: În Parâng, stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2010   •   12:19

Vine oficial iarna. A nins miercuri dimineaţă la Braşov şi în Ceahlău. Acolo stratul de zăpadă a ajuns la 6 centimetri. În Făgăraş a fost prima zăpadă din acest an care însă nu a cauzat probleme şoferilor şi drumarilor ci doar bucurii. Iar în munţii Parâng a început să cadă primii fulgi încă de marţi după-amiază.

Copiii au fost cei mai fericiţi la vederea primilor fulgi de nea. Traficul s-a desfăşurat fără probleme atât pe Drumul Naţional 1 cât şi pe drumurile judeţene. Totuşi, vremea nu va ţine cu ei pentru că meteorologii anunţă în continuare lapoviţă şi ninsoare.

Cabanierii din staţiunea montană Parâng aşteaptă deja primii schiori din acest sezon, după ce stratul de zăpadă a atins zece centimetri, informează Agerpres. Amatorii sporturilor de iarnă pot schia, deocamdată, pe pârtia amenajată pe sub traseul urmat de telescaunul care duce spre Parâng, pe o lungime de aproximativ 300 de metri.

Condiţii de iarnă sunt şi în staţiunea Straja, din Masivul Vâlcan, însă în aceste zone stratul de zăpadă nu depăşeşte trei centimetri.

 

 

×
Subiecte în articol: zapada iarnă Brașov
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close