Antena 3 CNN Actualitate A rezervat o cameră la un hotel de pe litoralul românesc, dar când a ajuns a avut un șoc. Ce a găsit un român acolo

A rezervat o cameră la un hotel de pe litoralul românesc, dar când a ajuns a avut un șoc. Ce a găsit un român acolo

A rezervat o cameră la un hotel de pe litoralul românesc, dar când a ajuns a avut un șoc. Ce a găsit un român acolo
02 Aug 2016   •   10:47

Candva o perla a litoralului romanesc, statiunea Olimp a ajuns o ruina. Multe dintre hoteluri au fost inchise, iar unele dintre cele care mai primesc oaspeti au conditii mizerabile. Pana sa se bucure de mare si de plaja, oamenii se izbesc de acest tablou dezolant. Decorul si camerele insalubre compun ceea ce s-ar putea numi o vacanta de cosmar, scrie stirileprotv.ro.

Perne murdare si ingalbenite, gresia din baie patata, moloz peste tot si frigiderul ruginit. Sunt suficiente motive pentru ca vacanta pe care ati asteptat-o un an intreg sa va fie stricata din prima zi. Si acestea sunt doar cateva dintre neregulile observate de un turist in momentul in care si-a luat in primire camera la un hotel din Olimp.

Turistul, căruia i se ceruse un tarif de 175 de lei pe noapte a refuzat prima camera care i se oferise. Însă, nici în următoarele două situația nu era mai buna: mocheta care se dezlipeste si este patata, geamuri pline de jeg.

La un hotelul vecin situatia e la fel de deprimanta, dar la un pret mai mare. Va vine sa credeti sau nu, dar cativa turisti au platit 195 de lei pe noapte ca sa doarma intr-o camera murdara si cu mobilier vechi, care duhneste cand il deschizi.

Si in baie e dezastru. Clanta e invechita, perdeaua de la dus se tine de o teava ruginita, robinetul de la cada e stricat iar mizeria se vede pretutindeni.

Si daca v-ati gandit ca un drum pe terasa va va face sa uitati de conditiile din camera, ei bine v-ati inselat. Trebuie sa treceti printr-un hol la fel de mizerabil, cu fotolii vechi si canapele prafuite. Terasa e spatioasa si cu vedere la mare, dar intr-un final veti observa ca usile acesteia sunt blocate.

 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close