Antena 3 CNN Actualitate Liderul Clanului Sportivilor a făcut accident băut şi fără permis. Poliţiştii l-au prins după o urmărire ca în filme

Liderul Clanului Sportivilor a făcut accident băut şi fără permis. Poliţiştii l-au prins după o urmărire ca în filme

Liderul Clanului Sportivilor a fost urmărit în trafic, în București, pentru că nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră.

Liderul Clanului Sportivilor a făcut accident băut şi fără permis. Poliţiştii l-au prins după o urmărire ca în filme
Sursa foto: Hepta
de Radu Tiliță    |    18 Feb 2023   •   14:29

Un șofer băut a fost urmărit în trafic, în București, pentru că nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră. Bărbatul, care potrivit surselor este Robert Nica, lider al Clanului Sportivilor, a ajuns în Sectorul 4, unde a lovit un alt autoturism și astfel a fost prins și reținut.

Polițiști din cadrul Secției 26 au făcut semnal regulamentar de oprire, vineri, unei mașini la volanului căruia se afla interlopul.

Potrivit Brigăzii Rutiere, acesta nu s-a conformat semnalului și pentru a se sustrage controlului și-a continuat deplasarea.

„În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, care atunci când a ajuns pe o stradă din sectorul 4 a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, situație care nu l-a determinat să se oprească, deși, în urma accidentului de circulație, conducătorul autovehiculului a avut nevoie de îngrijri medicale”, informează, sâmbătă, Brigada Rutieră..

Urmărirea șoferului s-a încheiat la scurt timp după producerea accidentului de circulație, polițiștii din cadrul Secției 26 reușind oprirea acestuia.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului, care urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close