Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Baia Mare. Doi pietoni care așteptau la semafor au fost spulberați. Alte două persoane, încarcerate

Accident cumplit în Baia Mare. Doi pietoni care așteptau la semafor au fost spulberați. Alte două persoane, încarcerate

Un accident cumplit s-a petrecut în Baia Mare, unde doi pietoni care așteptau culoarea verde la semafor au fost spulberați de două mașini care s-au ciocnit într-o intersecție din oraș.

Accident cumplit în Baia Mare. Doi pietoni care așteptau la semafor au fost spulberați. Alte două persoane, încarcerate
Sursa foto: Foto: Sorin Ratiu – Radare Maramures/Facebook
09 Feb 2020   •   19:39

Accidentul s-a produs la intersecția bulevardului București cu strada Culturii din municipiul Baia Mare. Doi pietoni au fost loviți în plin, iar alte două persoane, aflate într-o mașină, au rămas încarcerate, scrie presasm.ro. 

Conform autorităților, patru persoane au suferit leziuni corporale, două fiind încarcerate. Două dintre victime sunt pietoni care stăteau la semafor. O victimă a fost inconștientă și s-a trecut la manevrele de resuscitare.

Primele date au relevat ca șoferul unui autoturism nu a respectat culoarea semaforului, a forțat intrarea în intersecție și a intrat în coliziune cu alt autoturism. Unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar unde a accidentat mai multe persoane.

Polițiștii desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close