Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Caraș-Severin. Un mort şi cinci răniți, după ce o maşină s-a ciocnit frontal cu un microbuz

Accident cumplit în Caraș-Severin. Un mort şi cinci răniți, după ce o maşină s-a ciocnit frontal cu un microbuz

Accident cumplit în Caraș-Severin. Un mort şi cinci răniți, după ce o maşină s-a ciocnit frontal cu un microbuz
04 Aug 2017   •   08:17

Un grav accident a avut loc vineri dimineață, în localitatea Bocșa, pe DN 58 B, în județul Caraş Severin. Un om şi-a pierdut viaţa şi alţi cinci au fost grav răniţi după ce un microbuz încărcat cu pâine s-a ciocnit frontal cu un autoturism.

Persoanele implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, două dintre ele fiind în stare critică. 

"Tinerii au vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani. Doi sunt în comă, în stare critică, iar alţi doi prezintă politraumatisme. Şoferul de pe maşina de panificaţie este decedat", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Diana Tobă. 

Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. 

Unii martori spun că şoferul autoturismului ar avea doar 17 ani şi ar fi urcat băut la volan, date neconfirmate încă de poliţişti. 

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului acţionând o autospecială de stingere şi modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă şi echipaje ale SAJ.

 


 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close