Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Constanța: trei persoane au murit și patru sunt rănite grav

Accident cumplit în Constanța: trei persoane au murit și patru sunt rănite grav

Accident cumplit în Constanța: trei persoane au murit și patru sunt rănite grav
Sursa foto: Foto: Ziua de Constanța
14 Iul 2019   •   08:04

Accident cumplit duminică dimineața. Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, două dintre acestea fiind în comă, în urma unui accident care a avut loc duminică dimineaţa în judeţul Constanţa, între un autoturism şi o dubiă. Toate cele şapte victime erau încarcerate, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru a le scoate din autovehicule.

Poliţia a transmis că la volanul autoturismului  se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe DN22, între localităţile Lumina şi Oituz, şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu duba condusă de un bărbat, de 31 de ani.

”În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum şi a pasagerului dreapta faţă din autoutilitară, dar şi vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta faţă şi dreapta spate din autoturism, dar şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului mijloc din autoturism”, a precizat Poliţia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean, două echipaje SMURD.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close