Antena 3 CNN Actualitate Microbuzul răsturnat în județul Brașov. Anunţ de ultimă oră al autorităţilor - bilanţul actualizat al victimelor

Microbuzul răsturnat în județul Brașov. Anunţ de ultimă oră al autorităţilor - bilanţul actualizat al victimelor

Microbuzul răsturnat în județul Brașov. Anunţ de ultimă oră al autorităţilor - bilanţul actualizat al victimelor
17 Iun 2016   •   19:17

Toate victimele decedate în accidentul rutier produs vineri în zona localităţii Perşani din judeţul Braşov sunt persoane majore, precizează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis AGERPRES.

''Toate victimele decedate în accidentul din judeţul Braşov sunt persoane majore. Persoana presupusă minoră, conform informaţiilor anterioare, avea vârsta de 20 de ani. Numărul victimelor se ridică la 30. Patru persoane şi-au pierdut viaţa. 26 de persoane au fost rănite, una este în stare gravă (cod roşu), două încadrate în cod galben de urgenţă, restul au suferit răni uşoare. Şase persoane sunt internate la Spitalul Judeţean, 11 la Spitalul de Pediatrie, cinci la Spitalul Militar şi patru la Spitalul 'Sf. Constantin'. Toate unităţile sanitare sunt din judeţul Braşov'', se arată în comunicatul MS.

Un microbuz înmatriculat în judeţul Iaşi a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe DN 1, în zona localităţii Perşani. Autovehiculul a acroşat, în timp ce se deplasa către Sibiu venind dinspre Braşov, într-o curbă la dreapta, un parapet de beton care separa sensurile de mers, răsturnându-se.

Copiii care se aflau în microbuz erau de la Colegiul Naţional de Artă ''Octav Băncilă'' şi de la Palatul Copiilor din Iaşi şi se duceau la un festival la Arad, a declarat, pentru AGERPRES, Camelia Gavrilă, şeful ISJ Iaşi.

Procurorii au deschis un dosar penal în legătură cu acest caz. Iniţial, dosarul a fost deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş, însă ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, având în vedere complexitatea cauzei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close