Antena 3 CNN Actualitate Un magistrat a lovit o copilă pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului, în Bucureşti | Parchetul a deschis o anchetă

Un magistrat a lovit o copilă pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului, în Bucureşti | Parchetul a deschis o anchetă

O femeie magistrat de la Curtea Supremă Bucureşti ar fi lovit cu mașina o adolescentă de 16 ani în fața sediului Serviciului Român de Informații, apoi ar fi fugit de la locul accidentului, potrivit surselor Antena 3 CNN.

de Delia Bulgaru    |    21 Feb 2024   •   17:07

Potrivit surselor Antenata 3 CNN, femeia care se afla la volanul mașinii este un magistrat-asistent din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Fata, în vârstă de 16 ani, se afla pe trecerea de pietoni, împreună cu mama ei, moment în care a fost lovită de mașina condusă de această magistrată.

În urma accidentului, șoferița ar fi plecat de la locul accidentului, fără să se asigure dacă tânăra era în regulă sau nu. Din fericire, adolescenta nu a avut nevoie de spitalizare.

În acest context, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de părăsirea locului accidentului. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, nici până la această oră șoferița nu a fost audiată, în ciuda faptului că evenimentul a avut loc în data de 7 ianuarie.

 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close