Antena 3 CNN Actualitate Accident tras la indigo: Socrul lui Şerban Huidu a spulberat şi el un Logan. Victimele au supravieţuit

Accident tras la indigo: Socrul lui Şerban Huidu a spulberat şi el un Logan. Victimele au supravieţuit

Accident tras la indigo: Socrul lui Şerban Huidu a spulberat şi el un Logan. Victimele au supravieţuit
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Iun 2012   •   15:34

Socrul lui Şerban Huidu a făcut un accident exact ca ginerele său. Vintilă Matei nici nu a coborât din maşină să vadă dacă victimele trăiesc. El a pierdut controlul volanului în curbă, din cauza vitezei excesive, şi a intrat pe contrasens, pe linie continuă.

Bolidul pe care-l conducea, marca Nissan, a spulberat o altă maşină, pe care a aruncat-o la peste 60 de metri de locul impactului. Cele 4 persoane aflate în automobilul distrus de socrul lui Huidu au scăpat cu viaţă. Vintilă Matei a fost bine protejat de maşina sa şi a scăpat fără nicio zgârietură.

Accidentul s-a produs pe 14 aprilie, în Sâmbăta Mare, în zona barajului de pe râul Argeş, de la Mihăileşti.

Fostul senator PSD Vintilă Matei,care nu s-a ales cu nicio zgârietură în urma accidentului, nu a coborât din maşină să vadă dacă pasagerii din Logan mai trăiesc sau dacă au nevoie de ajutor.

În ciuda solicitărilor insistente adresate lui Matei de a-şi exprima un punct de vedere vizavi de accidentul pe care l-a provocat, acesta a refuzat orice comentariu.




×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close