Antena 3 CNN Actualitate Acesorii de lux. Cascada de 20.000 de euro

Acesorii de lux. Cascada de 20.000 de euro

Acesorii de lux. Cascada de 20.000 de euro
24 Mai 2007   •   08:29

De ce să mai baţi drumul până la Niagara când poţi să-ţi cumperi cascada şi să o aduci la tine în casă. E ultima tendinţa în materie de accesorii pentru casă şi costă cât jumătate de garsonieră. În vogă este şi mobilierul din fier forjat. Dar să pară vechi, să nu zică lumea că sunteţi bogat de ieri, de azi. Cascada de 20.000 de euro a făcut furori la târg, alături de minicascadela şi de vazele din care curge apă. Toate sunt făcute din fibră de sticlă şi sunt foarte căutate mai ales în Germania, Italia şi Elveţia. Pentru interior, cascadele sunt ceva mai sofisticate. Ba chiar unele pot fi atârnate pe perete în locul tablourilor.

O casă decorată cu astfel de cascade îi şade bine şi cu mobilier din fier forjat. Românii cu bani pot asorta mobilierul din fier forjat cu armuri. În funcţie de dimensiuni, preţul acestora variază între 250-1500 de euro.

Producătorii au exportat anul trecut marfă de aproape un milion de euro. O masă din fier forjat cu blat de marmură costă 200 euro, un cuier - 420 euro, o scară - 100 euro pe metru liniar, o poartă simplă din fier forjat costă o 1.000 de euro.

Observator

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close