x close

Adrian Mutu solicită o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne. Care este motivul

08 Aug 2017   •   13:08
Adrian Mutu solicită o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne. Care este motivul

Directorul general al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, solicită, prin intermediul unui comunicat, o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru a lămuri problema stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

”În calitate de director general al lui Dinamo, dar şi în calitate de iubitor al fotbalului românesc, eu, Adrian Mutu, îi solicit o întrevedere doamnei ministru Carmen Dan, în care îmi doresc să lămurim problema stadionului din Ştefan cel Mare”, a afirmat Mutu. 

”Comedia de ieri, de la începutul meciului contra celor de la Gaz, mă face să mă simt ca într-o ţară din lumea a treia, cel puţin fotbalistic, şi îmi doresc să nu mă mai încerce astfel de sentimente. Într-o perioadă în care văd că se fac eforturi şi investiţii enorme pentru a se salva unele branduri fotbalistice, mi se dă impresia că brandul Dinamo este lăsat să moară. O echipă cu blazon, cu suporteri şi cu istorie, precum Dinamo, nu poate supravieţui fără un stadion nou, în condiţiile în care celelalte arene reprezentative din Bucureşti vor fi renovate, iar cele din Ploieşti, Cuj, Craiova sau Târgu Jiu s-au construit deja sau sunt în curs de finalizare. Având în vedere că toată investiţia ar veni din partea CNI, iar arena ar deveni un bun al statului, situaţia mi se pare că este cu atât mai dramatică. Fiind demult trecut cel de-al doisprezecelea ceas, cred că e o ultimă ocazie să fiu lămurit şi eu, dar şi suporterii dinamovişti şi toţi iubitorii de fotbal, dacă se face stadion şi dacă nu, de ce nu. Simplu şi pe înţelesul tuturor”,  a transimis Adrian Mutu. 

La meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş (3-1), desfăşurat luni, în etapa a patra a Ligii I de fotbal, oficialii echipei Dinamo nu au fost lăsaţi să stea în loja din care urmăresc de obicei meciurile de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi care îi aparţine fostului acţionar dinamovist Nicolae Badea. 
 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Dinamo fotbal carmen dan stadion
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati