Antena 3 CNN Actualitate Aglomerație și căldură infernală în vămi. Autoritățile împart apă șoferilor

Aglomerație și căldură infernală în vămi. Autoritățile împart apă șoferilor

Aglomerația infernală de la vamă, combinată cu temperaturile ridicate, au determinat autoritățile să monteze puncte de prim-ajutor la frontiere.

Aglomerație și căldură infernală în vămi. Autoritățile împart apă șoferilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   19:31

La Nădlac 2, acolo unde în ultimele 24 de ore au trecut peste 100.000 de mii de persoane, autoritățile împart sticle cu apă șoferilor.

”Am instalat în punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 un punct de prim-ajutor. Voluntari și paramedici sunt pregătiți să acorde ajutor de specialitate în punctele de trecere în caz de nevoie. În același context, apă este distribuită participanților la trafic.

Având în vedere că ne aflăm în plin sezon estival, când mulți cetățeni își petrec concediile în afara granițelor țării ori se întorc în țară, în momentul de față se înregistrează un trafic crescut în punctele de trecere a frontierei Nădlac și Nădlac 2.

Pentru fluidizarea traficului, Poliția de Frontieră a dispus o serie de măsuri, adică a fost suplimentat personalul poliției de frontieră, care desfășoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control, până la capacitatea maximă”, Andrei Dincă, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad 

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close