Antena 3 CNN Actualitate Agresat din senin, în timp ce conducea maşina, de un tânăr de 23 de ani

Agresat din senin, în timp ce conducea maşina, de un tânăr de 23 de ani

Agresat din senin, în timp ce conducea maşina, de un tânăr de 23 de ani
Sursa foto: masina agresiune
17 Feb 2009   •   19:33

Un tânăr din Piteşti a tăbărât cu pumnii pe o maşină care trecea pe stradă. Când şoferul l-a luat la întrebări, bărbatul a sărit să-l bată şi pe el, pentru că oricum era mai moale ca tabla. Şi poliţiştii veniţi să-l liniştească au fost întâmpinaţi cu bâte şi înjurături. Acum el a primit un madat de arestare pentru 29 de zile.
Omul avea de ce să fie supărat. Tocmai avariase o maşină cu mâinile goale şi bătuse şoferul, dar şi pe poliţistul chemat în ajutor. Aceeaşi reacţie se pare că a avut-o şi când o maşină a trecut întâmplător pe lângă el, prin centrul oraşului.
?Eram în mers. Deci am trecut pe lângă ei şi am auzit bubuituri în spatele maşinii. Am văzut că dădea cu pumnii în spate. M-am dus, m-am dat jos şi l-am întrebat de ce îmi loveşte maşina. S-a repezit mi-a dat două picioare, unul aici unul după cap. Am fugit înapoi în maşină, am blocat uşile. A început să dea cu pumnii în geam?, povesteşte victima, Florin Cristi Vasile.
Furia tânărului nu s-a oprit însă aici. Poliţiştii au venit imediat, însă nici ei n-au avut o soartă mai bună.
?S-a baricadat în casă. A ieşit după aceea cu un par, cu un baston?, a declarat agentul şef Leonard Preda, de la Poliţia Piteşti. Agenţii erau înarmaţi, însă în scara blocului nu poate fi folosit armamentul.
Bărbatul de 23 de ani spune că el este victima în toată povestea. ?A dat cu maşina peste mine. El m-a agresat pe mine? - aceasta este povestea suspectului.
Tânărul este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor. El a mai fost amendat de câteva ori după ce s-a bătut în oraş.

Observator

×
Subiecte în articol: agresor Pitești sofer
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close