Antena 3 CNN Actualitate Alexandra Rădulescu, barmaniţa din Colectiv, printre cei care au murit duminică la spital

Alexandra Rădulescu, barmaniţa din Colectiv, printre cei care au murit duminică la spital

Alexandra Rădulescu, barmaniţa din Colectiv, printre cei care au murit duminică la spital
08 Noi 2015   •   12:06

 Bilanţul incendiului din Colectiv a ajuns, duminică, la 44 de persoane decedate, după ce alte trei victime au murit în spitalele din Capitală. Printre aceştia se află un student din Turcia, Ayberk Manci, şi Alexandra Rădulescu, barmaniţă în Colectiv.

Alexandra Rădulescu, în vârstă de 26 de ani, care a decedat duminică, după ce a fost grav rănită în incendiul din 30 octombrie, era barmaniţă în clubul Colectiv.

Alexandra Rădulescu, căreia prietenii îi spuneau Alexia Sandy, era din Braşov şi lucra în clubul Colectiv din Bucureşti. Aceasta era la muncă în seara în care a izbucnit incendiul şi a fost grav rănită.

Ea a fost internată în stare gravă la Spitalul "Floreasca" din Capitală, având complicaţii mari la plămâni, potrivit unor mesaje ale unor prieteni ai acesteia publicate pe Facebook. Aceştia au încercat în ultimele zile să strângă fonduri pentru ajutorarea Alexandrei.

Mesajele prietenilor (via Adevarul.ro):

Ioana Rădulescu: „Azi a plecat grabit un Inger… poate avea o alta misiune importanta. Aici pe Pamant ne a invatat ca modestia, respectul, bunatatea si iubirea sunt firesti. Incepand de azi CRED in INGERI!”

Mihaela Man: „Draga mea prietena… Nu stiu cum sa imi iau ramas bun, nu am mai facut o niciodata si nu stiu cum sa o fac sa fie mai usor. Odihneste-te in pace si drum bun in locul unde mergi..cum spuneam Dumnezeu vrea numai oameni minunati si buni langa el… O sa imi lipsesti enorm.. nu te voi uita niciodata, vei fii mereu in inimile noastre. Putere mamicii tale si lui Drae. Te iubesc!!”

×
Subiecte în articol: Club Colectiv Sandy
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close