Antena 3 CNN Actualitate Amendă record primită de un şofer din Argeş într-o singură noapte

Amendă record primită de un şofer din Argeş într-o singură noapte

Un şofer de 33 de ani din Argeş a fost amendat cu 5.285 lei, după ce a bifat patru contravenţii într-o singură noapte.

Amendă record primită de un şofer din Argeş într-o singură noapte
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de Claudia Popovici    |    11 Dec 2020   •   20:30

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de 8 spre 9 decembrie, în jurul orei 1.00, bărbatul din comuna Rociu, județul Arges, conducea un autoturism pe DN 73. Poliţiştii de la Brigada Rutieră Câmpulung Muscel i-au făcut semnal să oprească la Stâlpeni.

Șoferul nu a oprit la semnalul agenţilor şi a continuat deplasarea, încercând să se sustragă controlului. Imediat un echipaj a pornit în urmărirea autoturismului, pe care a reuşit să îl blocheze în trafic.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru că a bifat patru contravenţii într-o singură noapte, poliţiştii l-au amendat pe şofer cu suma totală de 5.285 lei pentru: neoprirea la semnalul poliţiştilor, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, defecţiuni la sistemul de iluminare al mașinii respectiv nerespectarea restricţiilor privind deplasarea în intervalul orar 23:00-05:00.

De asemenea, au fost aplicate şi măsurile complementare de reţinere a permisului şi suspendare a drepului de circulaţie pentru 90 de zile şi reţinere a certificatului de înmatriculare al autovehiculului în cauză, notează curier.ro

 

×
Subiecte în articol: amenda sofer Argeş
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close