Antena 3 CNN Actualitate Amendat cu 1.000 de lei, într-un oraş în care nu a fost niciodată (VIDEO)

Amendat cu 1.000 de lei, într-un oraş în care nu a fost niciodată (VIDEO)

Amendat cu 1.000 de lei, într-un oraş în care nu a fost niciodată (VIDEO)
Sursa foto: masini
02 Dec 2009   •   23:06

Cine-i vinovatul şi cine plăteşte? Asta s-a întrebat un brăilean care s-a trezit peste noapte cu o amendă de 1.000 de lei. Şi asta pentru că ar fi parcat maşina pe o alee într-un parc din Braşov. Omul s-a crucit când a văzut hârtia. Nu de alta, dar maşina lui fusese dată la casat încă de anul trecut. În plus, el nu a pus niciodata piciorul în Braşov.

Totul a început pe 20 noiembrie, când bărbatul a descoperit în corespondenţă, printre facturi, un plic trimis de poliţia comunitară din Braşov. ?Am primit un plic de la poliţia comunitară şi primăria Braşov prin care eram înştiinţat că am de plătit 1000 de lei amendă?, povesteşte omul. Totul pentru că ar fi parcat ilegal pe o alee, într-un parc din Braşov. Asta deşi bărbatul se jură că nu a călcat niciodată prin oraş.

Poliţiştii au găsit însă o explicaţie pentru amenda brăileanului. ?Este o greşeală din partea nostră , persoana care a efectuat verificarea s-a uitat pe istoricul numărului de înmatriculare şi a trecut nişte date greşite?, explică Gabriel Chiriţă de la Poliţia Comunitară Braşov.


Şi chiar dacă oamenii legii îl vor trage acum la răspundere pe adevăratul vinovat, brăileanul vrea să dea în judecată Poliţia Comunitară din Braşov. Asta ca să se înveţe minte, să fie mai atenţi agenţii atunci când împart cu dărnicie amenzi.



Observator

×
Subiecte în articol: amenda parcare Brașov
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close