Antena 3 CNN Actualitate Amenințare cu bombă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam

Amenințare cu bombă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam

Amenințare cu bombă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam
Sursa foto: sursa: Facebook/Koninklijke Marechaussee
01 Aug 2016   •   12:14

Poliţia olandeză, în alertă din cauza unei ameninţări de securitate la aeroportul Schiphol din Amsterdam, a arestat luni un bărbat confuz care a strigat 'Bombă!' într-un autobuz, dar nu a găsit dovezi ale unei ameninţări serioase, a declarat o purtătoare de cuvânt citată de Reuters, transmite Agerpres.

Începând de săptămâna trecută, poliţia olandeză a efectuat verificări asupra automobilelor din apropierea aeroportului Schiphol, unul dintre cele mai mari din Europa, după ce a primit informaţii cu privire la existenţa unei posibile ameninţări.

Bărbatul, care şi-a dat jos hainele, a fost ţinut în bătaia armelor, pe marginea şoselei, în timp ce poliţiştii verificau autobuzul. Incidentul a dus la blocarea traficului pe una dintre cele mai importante autostrăzi din Olanda.

După atacuri comise de militanţi islamişti în Franţa, Belgia şi Germania, Olanda este considerată o ţintă potenţială, deoarece susţine operaţiunile militare conduse de SUA în Orientul Mijlociu împotriva grupării teroriste Stat Islamic.

×
Subiecte în articol: Amsterdam
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close