Antena 3 CNN Actualitate Mii de români trebuie să plătească amenzi uriaşe după ce au pariat pe internet. "Mi s-a întins o capcană"

Mii de români trebuie să plătească amenzi uriaşe după ce au pariat pe internet. "Mi s-a întins o capcană"

Mii de români trebuie să plătească amenzi uriaşe după ce au pariat pe internet. "Mi s-a întins o capcană"
Sursa foto: Foto: Hepta.ro
de S.T.    |    22 Oct 2015   •   11:45

Peste 50.000 de români care au jucat jocuri de noroc sau au pariat bani pe două mari siteuri internaţionale specializate – Bet365.com şi Bwin.com – în perioada 10-31 septembrie, sunt chemaţi în aceste zile la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), autoritatea care reglementează jocurile de noroc şi pariurile în România, pentru a fi amendaţi, scrie gandul.info.

Amenzile sunt ameţitoare pentru omul de rând: între 5.000 şi 10.000 de lei. În total, statul ar putea câşiga doar din amendarea lor minimă aproape 60 de milioane de euro, adică tot atât cât au plătit platformele online pentru a intra în legalitate şi a beneficia de amnistia oferită de statul român. Problema care a încins comunităţile de pariori şi de jucători de cazinou, profesionişti sau amatori, este însă una cât se poate de simplă şi revoltătoare: jucătorii habar nu au avut că cele două siteuri nu au licenţă de operare în România, dat fiind faptul că ONJN nu a făcut publice aceste informaţii decât recent, iar siteurile le-au permis în tot acest interval să joace nestingheriţi.

Mai multe, pe gandul.info.

×
Subiecte în articol: pariuri amenzi jocuri de noroc
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close