Antena 3 Actualitate Românca acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, dezvăluiri explozive la Sinteza zilei. La ce ritualuri șocante ar putea fi expus copilul

Românca acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, dezvăluiri explozive la Sinteza zilei. La ce ritualuri șocante ar putea fi expus copilul

25 Apr 2016   •   22:57

Ana Maria Nedelcu, românca acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, a povestit, într-un interviu la Sinteza zilei, cum a început coșmarul care îi amenință acum copilul și care ar putea să o trimită direct după gratii.

Ana Maria Nedelcu a povestit că a plecat din țară în 2001, pentru a-și continua studiile. ”Îmi doream un master în MBA și am ales una dintre cele mai prestigioase universități. După cei doi ani de master mi-am continuat pregătirea și, într-un final, am obținut acel job visat și mi-am cumpărat o casă cu trei apartamente”.

Femeia a povestit că atunci Maximo Sierra Munoz, un bărbat de origine dominicană, a început să-i declare dragostea pe care i-o purta și i-a cerut să semneze un act prin care ar fi cumpărat împreună locuința. La acea vreme, ea era deja însărcinată cu micuțul Anthony.

”NU am avut nicio scuză”, a spus Ana Maria Nedelcu, la Antena 3, arătând că nu și-a dat seama ce se ascunde în spatele acestor intenții.

Sfătuită de prietenii ei, Ana Maria Nedelcu a refuzat oferta lui Maximo de a contribui la locuință, iar asta l-a înfuriat pe bărbat. ”Am cumpărat singură casa, moment în care toate declarațiile lui s-au deșirat. Dar eu eram deja însărcinată”.

Ana Maria Nedelcu a vorbit și despre secta din care tatăl copilului face parte, precum și despre ritualurile șocante pe care le practică acesta.

”Am plătit 100 de mii de dolari în instanța canadiană”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close