Antena 3 CNN Actualitate Românca acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, dezvăluiri explozive la Sinteza zilei. La ce ritualuri șocante ar putea fi expus copilul

Românca acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, dezvăluiri explozive la Sinteza zilei. La ce ritualuri șocante ar putea fi expus copilul

Românca acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, dezvăluiri explozive la Sinteza zilei. La ce ritualuri șocante ar putea fi expus copilul
25 Apr 2016   •   22:57

Ana Maria Nedelcu, românca acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, a povestit, într-un interviu la Sinteza Zilei, cum a început coșmarul care îi amenință acum copilul și care ar putea să o trimită direct după gratii.

Ana Maria Nedelcu a povestit că a plecat din țară în 2001, pentru a-și continua studiile. ”Îmi doream un master în MBA și am ales una dintre cele mai prestigioase universități. După cei doi ani de master mi-am continuat pregătirea și, într-un final, am obținut acel job visat și mi-am cumpărat o casă cu trei apartamente”.

Femeia a povestit că atunci Maximo Sierra Munoz, un bărbat de origine dominicană, a început să-i declare dragostea pe care i-o purta și i-a cerut să semneze un act prin care ar fi cumpărat împreună locuința. La acea vreme, ea era deja însărcinată cu micuțul Anthony.

”NU am avut nicio scuză”, a spus Ana Maria Nedelcu, la Antena 3, arătând că nu și-a dat seama ce se ascunde în spatele acestor intenții.

Sfătuită de prietenii ei, Ana Maria Nedelcu a refuzat oferta lui Maximo de a contribui la locuință, iar asta l-a înfuriat pe bărbat. ”Am cumpărat singură casa, moment în care toate declarațiile lui s-au deșirat. Dar eu eram deja însărcinată”.

Ana Maria Nedelcu a vorbit și despre secta din care tatăl copilului face parte, precum și despre ritualurile șocante pe care le practică acesta.

”Am plătit 100 de mii de dolari în instanța canadiană”

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Canada
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close