Antena 3 CNN Actualitate Ana Maria Straus, femeia care a accidentat mortal o tânără pe trecerea de pietoni, prima oară la proces

Ana Maria Straus, femeia care a accidentat mortal o tânără pe trecerea de pietoni, prima oară la proces

Ana Maria Straus, femeia care a accidentat mortal o tânără pe trecerea de pietoni, prima oară la proces
Sursa foto: ana maria straus
31 Mar 2009   •   20:01

Spăşită, cu lacrimi în ochi şi declaraţii complet schimbate. Aşa a venit marţi în faţa instanţei Ana Maria Straus, femeia care în urmă cu un an a ucis o studentă pe trecerea de pietoni. E pentru prima oară când judecătorii o văd la faţă pe şoferiţa inculpată. Până acum a găsit diverse motive să lipsească. Este şi prima oară când Anamaria Straus îşi cere iertare.

Până acum n-a reuşit să ajungă la proces pentru că ar fi fost internată într-o clinică din Germania. Ar fi fost afectată de accident. La dosar nu a ajunsînsă niciun act medical.

Procurorii au stabilit, prin expertiză, că tânăra a fost aruncată aproape 20 de metri în aer şi că şi-a găsit sfârşitul în urma impactului cu asfaltul. Anamaria Straus a încercat chiar să spună că dacă, tânăra ar fi mers mai încet, poate că ar fi avut timp s-o evite.

"Am zărit o persoană traversând în fugă pe trecerea de pietoni, pe care am încercat să o evit punând frână şi trăgând dreapta de volan, însă nu am reuşit şi am agăţat-o cu partea stângă, faţă." a declarat es, în faţa instanţei. Martorii din dosar susţin însă că tânăra mergea normal pe trecere.

Ludmila Duplei a întâlnit-o marţi pentru prima oară pe femeia care a accidentat-o pe sora ei. Deşi Straus a încercat să îi ceară iertare, scuzele vin prea târziu şi sunt de prisos acum, susţine fata. Familia studentei care a fost omorâtă cere instanţei să o oblige pe autoarea accidentului, Anamaria Straus, la daune morale de 250.000 de euro.

Observator

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close