Antena 3 CNN Actualitate Ea este Anca, tânăra moartă în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Tatăl ei nici nu ştia că este la petrecerea de la pensiune

Ea este Anca, tânăra moartă în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Tatăl ei nici nu ştia că este la petrecerea de la pensiune

Șapte persoane au fost găsite fără suflare, în urma incendiului care a izbucnit chiar în a doua zi de Crăciun la Ferma Dacilor, din Tohani, iar cea de-a opta persoană nu a fost încă identificată.

Ea este Anca, tânăra moartă în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Tatăl ei nici nu ştia că este la petrecerea de la pensiune
de Georgiana Adam    |    27 Dec 2023   •   16:29

Anca Gavrilă se numără printre victimele incendiului devastator care a mistuit pensiunea Ferma Dacilor, iar tatăl ei a declarat că nici măcar nu a știut că fiica lui se află acolo.

La pensiune se aflau 26 de persoane care participaseră la o petrecere de Crăciun. Cei mai mulți erau rude și prieteni de familie ai proprietarului, omul de afaceri Cornel Dinicu.

Dintre acestea, 18 persoane au reușit să se autoevacueze, două dintre ele fiind rănite. Autoritățile au căutat celelalte opt persoane și au găsit până la acest moment șapte trupuri carbonizate.

Printre persoanele găsite fără suflare se numără și Anca Gavrilă, o tânără din Călărași, a cărei familie nici nu știa că fata își trăia ultimele clipe din viață, potrivit calaripress.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şiLista românilor morţi în incendiul de la Ferma Dacilor, pensiunea care s-a făcut scrum a doua zi de Crăciun

El le-a povestit reporterilor că soția a fost cea care l-a anunțat că fata lor nu mai răspunde la telefon.

"Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. 

Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.).

Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este", a spus tatăl fetei.

Apropiații și cei care au cunoscut-o pe tânără sunt în șoc, iar pe rețelele sociale au apărut nenumărate mesaje de condoleanțe.

Anca Gavrilă avea 22 de ani, era din Călăraşi şi era prietenă cu fiul patronului.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close