Antena 3 CNN Actualitate Andrei Tinu dezvăluie ce ar fi trebuit să facă fiul lui Răzvan Theodorescu imediat cum a fost muşcat de viperă

Andrei Tinu dezvăluie ce ar fi trebuit să facă fiul lui Răzvan Theodorescu imediat cum a fost muşcat de viperă

Andrei Tinu dezvăluie ce ar fi trebuit să facă fiul lui Răzvan Theodorescu imediat cum a fost muşcat de viperă
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Oct 2016   •   16:32

Andrei Tinu, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, la rândul său muşcat de o viperă, susţine ce ar fi trebuit să facă Vladimir Theodorescu, imediat după incindent.

"N-aş vrea să fac supoziţii pentru că, în acest moment, nu avem toate datele în cazul domnului Theodorescu. Ideea este că el se pare că ar fi fost muşcat de viperă în Buzău şi ar fi murit în Argeş. Vă spun sincer că dacă el a fost muşcat pe munte coborârea şi deplasarea sa au avut loc cu mare dificultate. Astfel, nu ştiu dacă ar mai fi avut timp să ajungă până în Argeş. Simptomele sunt fulgerătoare şi se accelerează de la minut la minut. Manifestările în cazul muşcăturilor de viperă sunt violente şi rapide: în jumătate de oră mâna, piciorul, locul afectat se umflă imediat, iar într-o oră tot corpul. E o urgenţă medicală, nu ai cum să amâni drumul la spital când vezi ceea ce se întâmplă. Eu am trecut atunci pe lângă moarte. Nu pot nici să povestesc, îmi face rău să-mi amintesc acel moment, retrăiesc totul”, a declarat Andrei Tinu pentru WOWbiz.ro.

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close