Antena 3 CNN Actualitate Apel umanitar pentru coregrafa din Iaşi rănită în accidentul de la Braşov. ''Ajutaţi-o pe Alexandra cu o donaţie de sânge!''

Apel umanitar pentru coregrafa din Iaşi rănită în accidentul de la Braşov. ''Ajutaţi-o pe Alexandra cu o donaţie de sânge!''

Apel umanitar pentru coregrafa din Iaşi rănită în accidentul de la Braşov. ''Ajutaţi-o pe Alexandra cu o donaţie de sânge!''
Sursa foto: sursa: Facebook
18 Iun 2016   •   19:13

Prefectul judeţului Iaşi Marian Grigoraş a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că două dintre victimele accidentului rutier din localitatea braşoveană Perşani au fost transferate la Spitalul ieşean de Neurochirurgie 'Nicolae Oblu'.

"Starea lor e bună, nu sunt în pericol. Copiii au suferit traumatism cranio-cerebral minor. Vor rămâne sub observaţie de specialitate în următoarele 24 - 48 de ore", a precizat Grigoraş.

Sâmbătă, ieşenii au distribuit pe o reţea de socializare un apel umanitar referitor la donarea de sânge pentru coregrafa din Iaşi rănită în accident, Alexandra Neagu.

"Vă rugăm din suflet, cine poate să o ajute pe Alexandra Neagu, coregraful şcolii şi liceului de artă Iaşi, cu o donaţie de sânge, să meargă luni la Centrul de Transfuzii Iaşi. Vă rugăm şi vă implorăm să ne fiţi alături cu această donaţie. Ea mâine va intra în operaţie de bazin şi femur în urma tragicului accident cu autocarul în Braşov. A pierdut foarte mult sânge şi are nevoie de ajutorul nostru. Nu contează grupa de sânge. Important este să mergeţi să donaţi. Vă mulţumim din suflet!", se menţionează în postarea de pe Facebook.

Postarea a devenit virală, ea fiind distribuită nu doar de internauţii din Iaşi.

Un microbuz înmatriculat în judeţul Iaşi a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe DN1 în zona localităţii Perşani. În urma accidentului, patru persoane au decedat. Ceilalţi pasageri, cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani, au fost transportaţi la patru spitale din Braşov având diverse politraumatisme.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close