Antena 3 CNN Actualitate Atac într-un tren din Austria. Trei persoane au fost rănite

Atac într-un tren din Austria. Trei persoane au fost rănite

Atac într-un tren din Austria. Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Aug 2016   •   12:42

Trei persoane au fost rănite marţi cu un cuţit de către un bărbat într-un tren de navetişti din landul Vorarlberg, în vestul extrem al Austriei, a informat televiziunea publică ORF, citată de EFE.

Potrivit portalului regional de ştiri VOL, la bordul trenului a avut loc o ceartă între două persoane. Un tânăr de 19 ani, aşezat în faţa agresorului, a fost înjunghiat în stomac şi în spate, iar un altul, de 17 ani, a fost rănit la gât. Un alt pasager, un bărbat de 22 de ani, a suferit răni la mână atunci când a încercat să-i ajute pe agenţii de poliţie să-l imobilizeze pe agresor, care au făcut uz de spray cu piper.

Presupusul atacator, un cetăţean german în vârstă de 60 de ani şi aflat în aparenţă într-o stare de confuzie, a fost reţinut, iar cele două victime au fost transportate la un spital din apropiere, suferind răni grave, a adăugat sursa citată.

Potrivit poliţiei locale, incidentul a avut loc în jurul orei locale 06:30, într-un tren care circula către capitala landului, Bregenz, în apropiere de graniţa cu Elveţia. Atacatorul a fost reţinut în gara Sulz, situată la circa 30 de kilometri sud de Bregenz.

Potrivit VOL şi ORF, autorităţile exclud pentru moment o motivaţie teroristă.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close