Antena 3 CNN Actualitate Atenție! Reapar escrocheriile cu carduri bancare

Atenție! Reapar escrocheriile cu carduri bancare

Atenție! Reapar escrocheriile cu carduri bancare
17 Dec 2015   •   21:19

Veşti neplăcute pentru mai mulţi constănţeni, în preajma sărbătorilor de iarnă! Zeci de clienţi de la două bănci din Murfatlar şi Hârşova au constatat că, din salariile şi pensiile lor, s-au realizat cumpărături peste hotare, scrie ziuaconstanta.ro.
 
„De la București au zis că se rezolvă în câteva zile. Am fost la sucursală la noi (n.r. Constanţa) și au zis că nu știu cât durează investigația. Poate să dureze 30 zile sau şase luni. Eu de sărbători nu mai am bani. Ratele trebuie plătite și probabil că vor fi impuse penalități”, a susținut una dintre victime, potrivit reporterntv.ro. În aceeaşi situaţie sunt şi alte persoane din Murfatlar. Reprezentanții băncii au precizat că toate cardurile persoanelor păgubite au fost clonate cu ajutorul unui dispozitiv artizanal. 
 
Astfel de probleme s-au înregistrat şi la Hârșova, dar la o altă instituție financiară, conform sursei citate. Numărul păgubiților este de ordinul zecilor. Printre cei care au rămas cu conturile goale înainte de sărbători se numără salariați ai primăriei, dar și pensionari.

Polițiștii constănțeni spun că nu au primit nicio sesizare în acest sens.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close