Antena 3 CNN Actualitate Averea fabuloasă a afaceristului Puiu Popoviciu: Deţine trei apartamente de lux în una dintre cele mai exclusiviste clădiri din lume

Averea fabuloasă a afaceristului Puiu Popoviciu: Deţine trei apartamente de lux în una dintre cele mai exclusiviste clădiri din lume

Averea fabuloasă a afaceristului Puiu Popoviciu: Deţine trei apartamente de lux în una dintre cele mai exclusiviste clădiri din lume
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Aug 2017   •   08:32

Avocatul lui Puiu Popoviciu a confirmat că omul de afaceri nu se află în ţară. Este cunoscut faptul că Popoviciu vizitează des Statele Unite, unde trăieşte şi iubita sa. Acolo s-ar putea afla şi acum.

Dezvăluirea a fost făcută la Sinteza Zilei, unde a fost prezentat şi cel mai important indiciu, oferit chiar de femeia cu care Popoviciu îşi împarte viaţa. Dorothy Constantin a postat pe o reţea de socializare, la începutul lunii iulie, o imagine prin care anunţa că a născut o fetiţă într-un spital din Portland, SUA.

Fiica lui Popoviciu ar fi primit chiar numele mamei afaceristului. 

Averea lui Puiu Popoviciu

Omul de afaceri Puiu Popoviciu deţine trei apartamente de lux la etajul 44 al uneia dintre cele mai exclusiviste clădiri din lume: Olympic Tower din Manhattan. Potrivit publicaţiei New Jersey Today, Popoviciu a cumpărat primul apartament în 2004, iar celelalte 2 au fost achiziţionate de fiica lui, în 2006 şi 2010.

Dispărut din ţară încă înainte de verdictul în dosarul Băneasa, Popoviciu ar putea locui într-unul din apartamentele din Manhattan.

Deputatul Steluţa Cătăniciu crede că omul de afaceri se aştepta să fie condamnat şi a avut sprijinul unor persoane sus-puse la plecarea din ţară.

×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close