Antena 3 CNN Actualitate Averea lui Mark Zuckerberg a crescut semnificativ după lansarea aplicației ce concurează cu Tik Tok

Averea lui Mark Zuckerberg a crescut semnificativ după lansarea aplicației ce concurează cu Tik Tok

Averea lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a crezut la 100 de miliarde de dolari, după lansarea unei noi funcții video. Facebook a anunțat o nouă funcție, Instagram Reels, care e în competiție cu faimoasa aplicație Tik Tok. Reels funcționează în cadrul aplicației Instagram, aflată în posesia Facebook.

Averea lui Mark Zuckerberg a crescut semnificativ după lansarea aplicației ce concurează cu Tik Tok
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    08 Aug 2020   •   21:00

Astfel, acțiunile Facebook au crescut cu peste 6%, joi, iar Zuckerberg deține 13% din acțiunile companiei.

Fondatorul Facebook se alătură lui Jeff Bezos, creatorul Amazon, și lui Bill Gates, fondatorul Microsoft, ei având averi de peste 100 de miliarde de dolari.

Liderii acestor mari companii de tehnologie au atras din nou atenția întregii lumi fiindcă averile lor continuă să crească tot mai mult.

Facebook, Amazon, Apple și Google au fost printre cei mai mari beneficiari ai blocajelor și restricțiilor impuse de coronavirus, deoarece tot mai mulți oameni cumpără, urmăresc divertisment și socializează online.

Dacă averea lui Zuckerberg a crescut cu aproximativ 22 miliarde de dolari în acest an, Jeff Bezos a obținut peste 75 miliarde de dolari, arată Bloomberg.

Lansarea Reels, după ce Donald Trump a interzis Tik Tok

Lansarea Instagram Reels a venit într-un moment foarte bun în SUA, căci Donald Trump a emis un ordin executiv prin care interzice tranzacțiile cu compania-mamă Tik Tok, Byte Dance. Chinezii din spatele TikTok s-au declarat şocaţi, după decizia lui Donald Trump de a interzice aplicaţia şi au subliniat că sunt dispuşi să meargă în tribunal pentru a-şi face dreptate, conform Reuters.

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close