Antena 3 CNN Actualitate Avocata Alinei Bica, audiată în dosarul Black Cube

Avocata Alinei Bica, audiată în dosarul Black Cube

Avocata Alinei Bica, audiată în dosarul Black Cube
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Sep 2016   •   09:56

Laura Vicol, avocata care o reprezintă pe fosta șefă a DIICOT Alina Bica, a fost audiată în dosarul Black Cube în calitate de martor, scrie ziuanews.ro.

Asta după ce procurorii DIICOT au reținut un al treilea suspect în acest dosar, Daniel Dragomir, fost ofițer SRI. Cei doi apar împreună într-o fotografie postată pe pagina de Facebook a fostului ofițer.

Procurorii DIICOT îl acuză pe Daniel Dragomir de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată şi instigare la violarea secretului corespondenţei.

Operațiunea „Tornado”, spun procurorii, ar fi avut ca scop denigrarea persoanelor pe care care le considera responsabile pentru trimiterea sa în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Astfel, Dragomir ar fi contactat responsabili ai companiei israeliene BlackCube, pentru a o spiona pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close