Antena 3 CNN Actualitate "Avocatul Diavolului" dă în judecată cinci preoţi pentru că nu l-au "exorcizat" cum trebuie

"Avocatul Diavolului" dă în judecată cinci preoţi pentru că nu l-au "exorcizat" cum trebuie

"Avocatul Diavolului" dă în judecată cinci preoţi pentru că nu l-au "exorcizat" cum trebuie
de O.P.    |    15 Feb 2013   •   06:12
Un avocat din Piteşti a dat în judecată cinci preoţi din Argeş pe motiv că i-au făcut slujbe de exorcizare, dar fără succes. Ba mai mult, e convins că de când i-au fost preoţii în casă, îi vin zilnic la geam trei ciori la fereastră iar transformatorul electric i-a luat foc. Dosarul a ajuns până la Curtea de Apel Piteşti şi a uimit fiecare magistrat prin mâna căruia a trecut.

Întreaga nebunie a început după ce avocatul a cerut ajutor la cinci preoţi din Argeş spunând că se simte rău şi că are nevoie de slujbe de exorcizare. Toţi preoţii care i-au făcut slujbe şi l-au îndemnat la rugăciune s-au ales însă cu plângeri penale.

"De fiecare dată când vorbeam cu preotul, mă durea capul, imi pocneau creierii, aveam simptome de tahicardie. Preotul pătrunde în câmpul energetic al persoanelor, le fură energia,le produce dureri de cap, înfundarea urechilor, înlăcrimarea ochilor, ameţeli, tremurat , adormit sau trezit la comandă'".

Acuzaţiile nu se opresc aici. Avocatul mai spune că unul dintre preoţi i-ar fi făcut vrăji.

" De când acesta a fost la domiciliul meu, vin trei ciori la fereastră şi bat în geam. Transformatorul electric mi-a luat foc din cauza preotului, toate lucrurile din casă trosnesc şi nu pot sta decât pe jos , pe o saltea".

Localnicii din zonă îi iau însă apărarea preotului.

Procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale pentru toţi preoţii acuzaţi, aşa că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Piteşti. Arhiepiscopia nu a vrut să comenteze în niciun fel plângerea şi a cerut şi strămutarea dosarului.






×
Subiecte în articol: exorcizare
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close