Antena 3 CNN Actualitate Bărbat baricadat cu iubita într-un apartament din București, de frica vecinilor: ”Eu nu ies fără poliție din casă!”

Bărbat baricadat cu iubita într-un apartament din București, de frica vecinilor: ”Eu nu ies fără poliție din casă!”

Scandal într-un bloc din București. Un bărbat s-a baricadat împreună cu iubita sa în apartament de frica vecinilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Feb 2024   •   08:24

Vecinii îi acuză că din cauza lor a fost oprită alimentarea cu gaze din bloc. De fapt, cuplul sunase la firma de distribuție să reclame o problemă la detectorul de gaz de la etajul 3 al imobilului. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru intimidare.

”În momentul în care am sunat la gaze ei au venit, au oprit gazele și de atunci au apărut problemele. Bubuituri în ușă, amenințări și așa mai departe.

Sunt aproape patru zile de când stăm în bloc fără gaze. Cineva a venit și mi-a pus super glue la ușă de nu mai putem închide din afară. Dacă ieșim din casă, nu putem închide cu cheia”, povestește bărbatul baricadat.

Acesta nu este primul conflict între acesta și vecinul lui. Bărbatul care este filmat dând cu pumnul în ușă a mai pornit un scandal după ce tânărul l-a reclamat pentru că ascultă muzică tare până dimineața.

”Ce crezi tu, dacă mă ocup eu acum de tine n-ar fi mai bine? Bă, o singură dată să te mai prind pe la cineva pe la ușă că te dezmembrez. Dă-te dracu de aici”, se poate vedea bărbatul nervos, într-o filmare mai veche, amenințându-l pe locatarul baricadat. 

”În seara asta am sunat la 112 și poliția nu a făcut absolut nimic. Eu nu ies fără poliție din casă, i-am zis proprietarului să vină. Eu mă mut în secunda 2, nu mai stau aici”, spune bărbatul speriat.

×
Subiecte în articol: București militari
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close