Antena 3 CNN Actualitate Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Spiridon din Iași, găsit spânzurat cu cearșaful. Bărbatul urma să se externeze

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Spiridon din Iași, găsit spânzurat cu cearșaful. Bărbatul urma să se externeze

Un pacient bolnav de coronavirus şi care făcea tratament a fost găsit spânzurat în spital. Tragedia a avut loc la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Spiridon din Iași, găsit spânzurat cu cearșaful. Bărbatul urma să se externeze
de Milena Niță    |    28 Ian 2021   •   11:40

Bărbatul de 77 de ani era internat la Spitalul Spiridon din 10 ianuarie, starea de sănătate era una bună şi urma să fie externat. 

În noaptea de luni spre marţi, însă, colegul său de salon a dat alarma medicilor că bătrânul nu s-a mai întors la patul său, potrivit bzi.ro.

Într-un final, pacientul a fost găsit spânzurat cu un cearşaf de clanţa unei uşi. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă manevrele lor nu au avut rezultat.

Surse medicale au spus că bărbatul colabora bine cu medicii, ținea legătura cu familia, iar perioada de spitalizare era spre final şi nu avea alte boli asociate grave. Bătrânul mai suferea de gastrită, însă boala era ţinută sub control.

În acest caz, Poliţia Iaşi a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și face verificări pentru a stabili cum s-a întâmplat nenorocirea. 

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului.
 

×
Subiecte în articol: Iași spanzurat COVID-19 spital
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close